Website Maker

رادیو صدای ایران

Voice Of Iran Radio Live

تلویزیون صدای ایران 

VOI TV

اخبار ایران و جهان

Latest News

موزیک

Music all Day

کتابخانه

www.audioketabs.com

ارشیو برنامه ها

twitter

Links

Other Sites

Voice Of Iran News

خبرهای ایران و جهان

جدول برنامهای هفتگی رادیو صدای ایران

Thank You and join us

Tel: 650-560-6064

Email: voiradio@yahoo.com

www.voiradio.com

دکتر بیژن افتخاری

Dr Bijan Eftekhari
Los Angeles USA

سه شنبه       پنجشنبه
12 PM Washington DC
9 AM Los Angeles
5 PM London
8:30 AM Tehran

میزگرد

Weekly Talk

۱۲ ظهر    
0PM Washington DC
0 PM Los Angeles
0 PM London
0 AM Tehran

خسرو فروهر

Khosro Fravahar
Austria

دوشنبه       چهاشنبه
4 PM Washington DC
1 PM Los Angeles
9 PM London
12:30 AM Tehran.

امید امیدوار

Omid Omidvar
Washington Dc USA

دوشنبه   چهاشنبه     
5 AM Los Angeles
10 PM London
10:30 AM Tehran.

خاطره نورشید

Khatereh Noorshid
LIVE 

دوشنبه
3 PM Washington DC
12 PM Los Angeles
11 PM London
11:30 pM Tehran

پرویز مینویی

Parviz Minooee
Texas USA

دوشنبه      چهاشنبه       
6 PM Washington DC
3 PM Los Angeles
11 PM London
2:30 AM Tehran

دکتر شاهین نژاد

DR Shahin Nejad
Texas USA

6PM Washington DC
1 َM Los Angeles
11 PM London
12:30 AM Tehran

بانو سرور

Soror s

پنجشنبه  
5PM Washington DC
2 َM Los Angeles
10 PM London
1:30 AM Tehran

افشین  افشین جم

Afshin Afshin jam
canada

چهاشنبه         جمعه
2 PM Washington DC
11 AM Los Angeles
7 PM London
10:30 PM Tehran.

ارتیمیس علی آبادی

Artimis Aliabadi
Texas USA

سه شنبه
5 PM Washington DC
2 PM Los Angeles
10 PM London
1:30 AM Tehran.

شکوه ارشادی

Shokoh Ershadi
Sweden

پنجشنبه
5 PM Washington DC
2 PM Los Angeles
10 PM London
1:30 AM Tehran




SHARE THIS PAGE!

web counter free